Projekt „Plati i nosi“ najavljuje treće izdanje prodajne izložbe studenata zagrebačke akademije i mladih umjetnika, članova HDLU-a, u galerijama Meštrovićevog paviljona od 21. do 23. prosinca.

Na realizaciju ovog projekta potaknuo je uspjeh tradicionalne izložbe Cash & Carry koja se održava već šesnaest godina na poznatom Jabukovcu na Nastavničkom odsjeku ALU kao i dva izdanja pilot projekta Plati i nosi održana 2018. i 2019. godine u Meštrovićevom paviljonu.

[FOTO: HDLU]

Osim poticajnih mogućnosti za studente umjetnosti i umjetnike mlađe generacije, prodajna izložba „Plati i nosi“ građanima omogućuje kupnju suvremenih umjetničkih radova, autora čije vrijeme dolazi, ali i izravnu komunikaciju s mladim umjetnicima s ciljem uspostave trajnijih veza.

Tijekom događanja posjetitelji će moći na licu mjesta po principu plati i nosi po prihvatljivim cijenama kupiti radove studenata i umjetnika mlađe generacije. Plaćanje je osigurano u gotovini te kartično jednokratno ili PBZ karticama do 6 rata.

[FOTO: HDLU]

Na ovaj način „Plati i nosi“ služi kao platforma za prodaju mladim stvaraocima,  omogućuje daljnji razvoj karijere, pruža uvid širokoj javnosti u stvaralaštvo nadolazećih imena hrvatske umjetničke scene te svojim održavanjem pridonosi šarolikosti i pluralizmu događanja kulturne scene grada Zagreba.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar