Organizatori su i službeno uputili javni poziv za sve zainteresirane galerije, umjetničke udruge i organizacije te samostalne umjetnike koji žele izlagati na četvrtom izdanju Boutique Art Fair-a NESVRSTANI, koji će se održati od 17. do 20. lipnja 2021. u Laubi – Kući za ljude i umjetnost.

Boutique Art Fair NESVRSTANI je umjetnički sajam koji pruža komercijalnu platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike. U svoje je tri godine postojanja NESVRSTANI su se etablirali kao najvažniji umjetnički sajam u regiji zahvaljujući velikoj posjećenosti te iznimnoj kvaliteti galerija i izloženih umjetnina.

U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima.

Natječaj je otvoren za galerije, umjetničke udruge i organizacije te samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti. Organizator Boutique Art Fair-a NESVRSTANI je Lauba – Kuća za ljude i umjetnost, stoji u pozivu na službenoj internetskoj stranici.

Prijavnicu s popratnim materijalima potrebno je poslati poslati do 7. travnja 2021. na info@nesvrstani.hr s naznakom NESVRSTANI 2021. – izlagači.

Svi zainteresirani detaljne informacije o prijavi mogu pronaći na službenoj web stranici.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar