U subotu je otvoren 17. Cash & Carry, prodajna izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti. Radovi studenata mogu se pogledati unutar i oko zgrade Nastavničkog odsjeka ALU na Jabukovcu 10.

Na izložbi možete pronaći radove studenata kiparstva, slikarstva, grafike i primijenjene grafike, te animacije i novih medija. Ove godine, u suradnji s Animafestom, moći ćete pogledati i projekcije studentskih filmova.

Izložba spaja umjetnost, zabavu, učenje te humanitarne svrhe. Kao i svake godine, nastavljena je suradnja s Centrom za autizam, a uključena je i udruga Krijesnica. Studenti su donirali neke svoje radove, a prihodi od njihove prodaje, kao i od prodaje majica i torbi ide upravo ovim organizacijama.

Osim prodajne izložbe, studenti su organizirali raznoliki popratni sadržaj. Interaktivne radionice za djecu i odrasle pružit će svakome priliku da straže svoju kreativnu stranu. Studenti su se posebno potrudili osigurati zabavu svim posjetiteljima tako da su organizirali brojne koncerte bendova i DJ-eva.

Program započinje u 10 ujutro i traje do večernjih sati. Ulaz je besplatan, a dočekat će vas dobra atmosfera i veseli studenti. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici događaja.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar