Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe ジェバオ – Jebao. Otvorenje izložbe predviđeno je za 15. lipnja u 20:00 sati, a izložbu možete pogledati svaki dan do 22. lipnja između 17:00 i 20:00 sata. Na izložbi u galeriji Siva umjetnici će posjetiteljima/cama ispuniti sve njihove  želje – stoga ne zaboravite ponijeti kovanice i sitniš!

Izložba je namijenjena bićima koje zanima neoklasična veličanstvenost, cijeniteljima arhitektonskih i umjetničkih vještina, neurotičnim rješavačima problema, automehaničarima i svima koji žele poboljšati svoj život doprinosom i sudjelovanjem u umjetnosti.

“Prvi uspon ‘Bajramovic Unlimited’ inicijative ‘Balkan Friendship’ stigao je u Zagreb. Dočekali smo umjetnika Marija Miličića u našem prostoru u Kipseliju u Ateni prije dva mjeseca na prijateljsku razmjenu prostora i rada koja je proizvela nevjerojatnu izložbu pod nazivom ‘One Way Vision’. Sada su Akc Attack i galerija Siva zaokružili sinergiju i konačno smo tu!”

[FOTO: Bajramovic World]

Marina Leonti živi i radi u Ateni, a njezin trenutni radovi inspirirani su antropocentričnim sadržajem i interesom za poigravanje sa stvarnosti vezanom uz svakodnevne predmete. Kroz svoje radove često poziva promatrača da sudjeluje u njezinim djelima. Izbor materijala i izvedbe radova varira od projekta do projekta.

[FOTO: Marina Leonti]

Dorian Bajramovic živi i radi na relaciji Helsinki – Zagreb – Atena. Njegovi projekti uključuju multidisciplinarnu izradu predmeta u vidu manipulacije s postojećim prostorom. Kao umjetnik cijeni principe suradnje i osnaživanja tako da su njegova djela često djela u kojima promatrači mogu aktivno sudjelovati. Njegovi radovi mogu se naći u domovima i kolekcijama svih generacija te socioekonomskog statusa.

Više informacija o izložbi na linku.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar