Nakon velikog uspjeha izložbe iz 2020. godine, galerija popstreet.shop odlučila je ponoviti suradnju s Hotelom Rickmers Insulaner te još jednom otvoriti izložbu Anna’s Art Affair.

Izložba je smještena u 130 metara dugački tunel-bunker u kojeg se ulazi iz hotela. Prilikom ulaska, posjetitelji dobiju baterijsku svjetiljku kojom istražuju suvremena pop i street art djela. Ondje mogu pronaći slike i skulpture, fotografije, te radove u više medija i u raznim tehnikama tiska.

[FOTO: Urbano.hr]

Među izlagačima su CRIB iz Osla, Steff Kindt iz Kopenhagena, MicArt 63 iz Hamburga te naš street art umjetnik Krešimir Golubić Leon GSK koji je gostovao i na prijašnjoj izložbi. Ove godine pripremio je tri slike – Helgoland, Lange Anna te Pop Cans of Helgoland.

[FOTO: Urbano.hr]

Helgoland, najudaljeniji njemački otok u Sjevernom moru, ima dugu umjetničku povijest. Godinama su umjetnici putovali otokom i kistovima pokušavali prenijeti na platna imprsivne stijene i more. Danas se ta tradicija nastavlja u suvremenom obliku. Polovica izloženih radova prikazuju upravo motive ovog otoka.

[FOTO: Urbano.hr]

Galerija popstreet.shop, koja je zaslužna za ovu izložbu, pojavila se 2016. godine, isprva kao online galerija. Od tada je organizirala niz pop-up izložbi na mnogim mjestima, a u konačnici se smjestila u Karolinenviertel u Hamburgu.

[FOTO: Urbano.hr]

Izložba je otvorena od 10.5. pa sve do 31.7.2022.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar