Šibenski umjetnik rođen u Beču, Stefan Pašara, ovog tjedna izlaže slike u Galeriji kluba Azimut!

Bit će to njegova četvrta samostalna izložba za koju je pripremio nevjerojatnih 19 velikih platana i teško pronalazi riječi kojima bi iskazao koliko mu ova izložba znači. Izložba slika pod nazivom ‘Boje života‘ bit će otvorena danas u 20 sati. Svi ste pozvani.

[FOTO: Klub Azimut]

Kultura kao utočište

Ništa ljepše ne oboji tmuran kišni dan od kulturnog programa i umjetnosti koja ga prožima, a upravo to događa se ovih dana u klubu Azimut u Šibeniku gdje se pripremaju za još jednu izložbu ove godine. Riječ je o autorovoj četvrtoj samostalnoj izložbi na kojoj će predstaviti radove u tehnici akril na velikim platnima u apstraktnom stilu.

[FOTO: Klub Azimut]

„Slike velikih formata sa živim bojama i slobodnim načinom crtanja predstavljaju mene kao što ja predstavljam njih vama. Moj moto je ‘Ako možeš razumjeti moju umjetnost onda možeš razumjeti i mene’“, poručio je potpisnik slika koje će se moći besplatno razgledati u popularnom šibenskom klubu. 

Sve što nas okružuje

Stefan Pašara  je samouki slikar koji se kista prihvatio prije desetak godina na nagovor obitelji. Ono što je počelo kao hobi vrlo brzo je postala velika ljubav. „Način izbacivanja stresa i pronalaženje svog mira koji bi htio prenesti i na druge ljude, kao što je pomoglo meni želim i da drugi ljudi nađu mir u mojim radovima“, pojašnjava umjetnik čije radove karakterizira ekspresivni kolori i apstraktna forma. Inspiraciju pronalazi u svemu što nas okružuje žive ili mrtve prirode što je i prvenstveno to i najzanimljiviji proces nastajanja njegovih radova.

[FOTO: Klub Azimut]

Kroz boje prenosi svoje osjećaje i razmišljanja u svoju umjetnost.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar