Dizajnerski studio Mireldy osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 za najbolji dizajn etikete za berlinsku craft pivovaru Fuerst Wiacek.

Ovo je još jedno značajno međunarodno priznanje za studio Mireldy, koji je i ovoga puta prepoznat i izdvojen iz velike i brojne konkurencije, javlja Hrvatsko dizajnersko društvo.

Dieline Awards jedno je od najvećih dizajnerskih natjecanja koje svake godine dodjeljuje priznanja za najbolju ambalažu na globalnoj razini. Radove ocjenjuju renomirani stručnjaci u području pakiranja, dizajna, brandinga i potrošačkih proizvoda, a radove se evaluira prema kreativnosti, inovativnosti, tržišnom potencijalu i izvedbi, piše na stranicama HDD-a.

(FOTO: Domagoj Kunić)

Andrew Gibbs 2007. godine osnovao je Dieline koji podupire inovativnost i napredak dizajna ambalaže u svim njegovim oblicima. Web stranica, koja je započela kao platforma putem koje je bilo moguće dijeliti dizajnerske inovacije i kreativnost, s vremenom je proširena i danas uključuje Dieline Awards, međunarodno natjecanje u dizajnu ambalaža, kao godišnju Dieline konferenciju.

Design studio Mireldy na čelu s art direktoricom, dizajnericom i ilustratoricom Imeldom Ramović, osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 Presented by Adobe u kategoriji Beers, Ciders, Hard Seltzer & Malt za dizajn etiketa berlinske craft pivovare Fuerst Wiacek.

(FOTO: Domagoj Kunić)

Ovogodišnja konkurencija je bila iznimno jaka, budući da je bilo prijavljeno oko 1.600 radova. Međunarodni žiri stručnjaka prepoznao je i nagradio rad studija Mireldy koji je zlato na Dieline Awardsima dodao u svoju bogatu kolekciju međunarodnih priznanja.

Mireldy je multidisciplinarni studio iz Zagreba, specijaliziran za grafički dizajn, ilustraciju i brending. Na dizajnerskoj sceni su više od 17 godina, a o njihovoj kvaliteti svjedoče brojne nagrade i priznanja koja su osvojili – što samostalno, što u suradnji s marketinškim agencijama (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC i mnoge druge). Veseli ih razvijanje kreativnih koncepata, ambalaža, brandova, ali i izazovi novih područja na kojima se mogu kreativno izraziti, piše na stranicama HDD-a.

MIRELDY STUDIO:

www.behance.net/mireldy
www.instagram.com/mireldy
Art direction, design & illustration: Imelda Ramović
Photography: Domagoj Kunić
Klijent: Fuerst Wiacek

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar