Kanadski pjevač The Weekend u suradnji s umjetničkom grupom MSCHF iz New Yorka napravio je oštricu za pilu koja se ujedno može poslušati u obliku vinil ploče.

Pjevač je tako odlučio promovirati svoj novi singl ‘Out of Time’. Pjesma koja je utisnuta u stvarnu oštricu može se pronaći samo u 25 primjeraka koji su se rasprodali brzinom svjetlosti na aukciji početkom travnja.

[FOTO: Vinyl Blade]

Jarko crvena oštrica, s crnim naglascima i dizajnerskim elementima samog glazbenika te umjetničke grupe, dolazi s adapterom koji je kompatibilan s većinom modernih gramofona. Međutim, ipak je riječ o industrijskoj pili.

Kao takva, ima vrlo oštre rubove, nestandardizirani promjer, te je znatno teža od prosječnog vinila. Nadalje, čelični utori obloženi bakrom mogli bi oštetiti olovku gramofona, upozoravaju dizajneri ove ploče.

[FOTO: Vinyl Blade]

U promotivnom videu, vinil se koristi na pili, no ipak na svojoj web stranici, dizajneri to ne preporučuju. Navedeno je kako bi takvo korištenje moglo rezultirati ozbiljnim ozljedama ili smrću, dok na pakiranju Weekend upozorava ‘Do not operate while heartbroken‘.

[VIDEO: The Weekend]

Ploče su prodane na ‘slijepoj’ aukciji. Limitiran broj od 25 primjeraka mogao se pribaviti uz minimalnu ponudu od 1.000 dolara. Aukcija je trajala svega 24 sata nakon čega su sve ploče-oštrice završile u rukama najboljih ponuđača.

[FOTO: Vinyl Blade]

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar