Sutra imate važnu prezetaciju u uredu? Veliki događaj za vas osobno , a vi ne možete spavati. Baš kao nekad na fakultetu uoči jako bitnog ispita o kojem možda ovisi i godina. Bacate se po krevetu, budite u gluho doba noći nakon što ste odvrtjeli milijun scenarija u glavi.


Vi biste najradije da odmha svane kako biste odjurili na posao ranije i sve pripremili za važan dan. A što ako se više ne biste trebali brinuti o tome koliko je ostalo vremena dok se u vašoj sobi ne oglasi alarm jer ste ionako spavali na poslu?


Pritom ne mislimo na neudobne i okretne uredske stolice, jer se u njima nećete naspavati, ali “1.6 SM Of Life”, uredski stol koji se može transformirati u udoabn krevet, svakako nudi ono što vam treba!


Grčka dizajnerica Nancy (Athanasia) Leivaditou iz Studija NL došla je na ideju za ovaj višenamjenski komad namještaja dok je studirala i radila u skučenom New Yorku. Stzol koji se pretvara u krevet izrađen je od lakiranog drveta, metala i bijele kože, tako da je dovoljno jednostavno za ured, ali i dalje elegantan za dom.


Nažalost, ova sjajna dizajnerska ideja je u ovom trenutku još uvijek samo prototip. Kako se točno stol pretvara u krevet pogledajte na ovim fotografijama :

Uredski zatvoreni stol (Izvor: NL STUDIO)
Uredski stol se pretvorio u udoban krevet (Izvor: NL STUDIO)

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar