Korisničko iskustvo dobilo je sasvim novo značenje u čuvenom zaljevu u Singapuru. Za to su zaslužni ljudi u Appleu koji su svoj najambiciozniji maloprodajni projekt smjestili upravo u vodama jednog od najpoznatijih mjesta u Singapuru.

(FOTO: Apple.com)

Prvi Apple Store koji ‘sjedi’ izravno na vodi uvodi novo i zadivljujuće iskustvo za korisnike u maloprodaji, a nevjerojatna plutajuća staklena kupola nudi neometani pogled na grad, odnosno spektakularnu panoramu od 360 stupnjeva. Kao treća maloprodajna lokacija Applea u Singapuru, ova nedavno otvorena trgovina predstavlja nezaboravan prostor za kupce.

(FOTO: Apple.com)

Ovo dizajnersko i arhitektonsko zanimljivo rješenje inspirirano je rimskim Panteonom, a unutrašnjost od stakla obložena je prilagođenim pregradama, od kojih je svaka jedinstvenog oblika i u suprotnosti s kutovima pod kojima pada sunca, te pruža vrhunski noćni svjetlosni efekt.

(FOTO: Apple.com)

Posjetitelje koji ulaze u trgovinu prvo će impresionirati pogled prema gore i ogromni volumen kupole, a potom će se (vjerojatno) koncentrirati na posao zbog kojeg su došli – proučiti Appleove proizvode, dobiti tehničku podršku ili jednostavno uživati u spektakularnom panoramskom pogledu na Marina Bay.

(FOTO: Apple.com)
Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar