Kada samo pogledamo što su sve prošli Jaimie i Dave Hinckle prije i tijekom izgradnje svog malenog doma, možemo reći da je to bio ultimativni test ljubavi, snage i ustrajnosti ovog bračnog para. Sad kada je kućica završena glavni im je prioritet živjeti sretnim životom.

Stvari, međutim, nisu izgledale nimalo sretno u kolovozu 2015. kada je Dave doživio intracerebralno krvarenje, odnosno veliko krvarenje u mozgu, što je po život opasna vrsta moždanog udara. U vrijeme kada se to dogodilo tek su bili počeli graditi svoju malu kuću od brodskih kontejnera.

(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)

Nakon što je Dave prošao intenzivnu terapiju, bračni par je u travnju 2016. godine ipak uspješno dovršio svoj dom osjećajući se sretnima, zdravima i iscrpljenima. Danas je na tom imanju u prirodi, na granici dviju američkih saveznih država Oregon i Washigton, smješteno sve što im je potrebno, od Daveove metalske radionice do Jaimiejinog kokošinjca.

“U to smo uložili svoje srce i dušu”, objasnila je Jaimie

Njihov maleni dom u prirodi prostire se na 40 kvadrata i izgrađen je od 6-metarskog brodskog kontejnera koji se nalazi na vrhu dva jednaka spojena kontejnera položena na betonskim temeljima.

(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)

U tom donjem dijelu dugačkom 12 metara nalazi se dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i spremište, a na katu je spavaća soba koja vodi na balkon. Prošlog je ljeta Dave dodatno sagradio i viseći most dugačak 50 metara koji spaja taj balkon i vlastiti privatni vidikovac s pogledom na obližnju dolinu.

(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)

Nakon što je kućica završena, par se fokusirao na dodavanje zabavnih elemenata na imanje, poput visećeg mosta, a sljedećeg ljeta je u planu izgradnja ziplinea, što je jedan od načina da svoje imanje od 5 hektara pretvore u svojevrsno igralište.

(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)

Kako je nastajao ovaj neobični dom u prirodi, korak po korak, možete pročitati pogledati na blogu “that tiny life love”.

(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)
(FOTO: That Tiny Life Love| Instagram)
Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar