Postupno otvaranje nakon nekoliko mjeseci opće ‘zatvorenosti’ cijelog društvo donosim nam zanimljive projekte. Jedan od onih mrvicu dugovječniji ih je DriveInKino Zagreb koje se osmu godinu zaredom vraća na zagrebačku Kockicu.

U Zagrebu će se tijekom 23. i 24. te 30. i 31. svibnja 2020. godine održati osmo po redu DriveInKino u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina – parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Filmovi koje su nam studenti pripremili obilježili su generacije te ćete iz udobnosti vlastitog automobila moći uživati u dobrim starim klasicima. Kockica će se otvoriti s filmom Briljantin i (ne)zgoda Sandy i Dannyja. Mina veli da balavci danas nemaju više srama, a na kaj je točno mislila saznat ćemo u nedjelju uz Tko pjeva, zlo ne misli.

Naravno, kao i svake godine, mislili su na sve klince i klinceze. U subotu 30. svibnja, prikazuje se kultni crtić Dama i Skitnica čija nas ljubavna priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o pravoj ljubavi.

Za kraj su nam pripremili višestruko nagrađivani film Zelena knjiga: Vodič za život, koji nije bezrazložno osvojio Oscara za najbolji film, ali i brojna srca publike. Subotama prije emitiranja filmova priredili su za vas i Kviz općeg znanja, kako bi pokazali svoje (ne)znanje, ali i osvojili vrijedne nagrade.

U organizaciji Hrvatske studentske asocijacije stiže nam osmo po redu DriveInKino (FOTO: Promo)

“Drago mi je da od 2013. kada je Hrvatska studentska asocijacija organizirala prvo DriveIn kino publika prepoznaje naš rad i svaki put dolazi i odlazi s Kockice s velikim osmjehom na licu. Ove godine zbog situacije smo u malo drugačijem izdanju, ali i dalje smo besplatni te smo pripremili pregršt zabave”, rekla je ovogodišnja voditeljica projekta Ivana Bradić.

Sve detaljne informacije možete pratiti na služenoj Facebook stranici te Instagram profilu. Doživite nezaboravno iskustvo gledanja filmova iz udobnosti vašeg limenog ljubimca i pridružite nam se na osmom DriveInKinu Zagreb!

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar