U petak, 4. prosinca 2020. godine, s početkom u 19:30 sati održat će se koncert Zagrebačke filharmonije u sklopu Off ciklusa kojim ćemo zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima RH, a posebno svim djelatnicima zagrebačkih bolnica.

Svima nam je potrebna ljubav, poruka je koju – parafrazirajući veliku uspješnicu slavnih Beatlesa – uz najnoviji koncert u Off ciklusu poručuje naš br. 1 orkestar, Zagrebačka filharmonija.

“Naša velika zahvala i glazbeni zagrljaj svakom liječniku, liječnici, medicinskoj sestri i tehničaru, svim volonterima i pomoćnom osoblju, koji su svoj život posvetili spašavanju nas. All you need is love naziv je koncerta u Off ciklusu kojim ćemo ih zagrliti i pružiti podršku onako kako najbolje znamo – vrhunskom glazbom. Doći će i dan kada ćemo moći pozvati svakog od ovih hrabrih ljudi osobno na koncert Zagrebačke filharmonije”, poručuje ravnatelj Mirko Boch.

Iako je izvorni program planiran znatno ambicioznije – s puno više sudionika, solista i glazbenika, Zagrebačka filharmonija ne odustaje od plana da se koncert održi, barem u obliku prilagođenom aktualnim mjerama. A kako bi osigurala da ovaj jedinstveni glazbeni događaj dođe do što više slušatelja, Zagrebačka filharmonija priprema i izravni prijenos koncerta na službenoj Facebook stranici orkestra: facebook.com/ZGFILHARMONIJA.

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravna splitski maestro Jure Bučević, a pridružuju mu se priznati glazbenici – gitarist Ivan Pešut, saksofonist Jošua Kovačević te pijanist Zvjezdan Ružić na pianotronu. Autor programa i svih aranžmana, glazbeni producent Olja Dešić, najavljuje nezaboravni doživljaj svjetski poznatih hitova na novi, simfonijski način.

“Pozivamo vas da i u ovim izazovnim vremenima, kao i uvijek u Off ciklusu, barem na trenutak isključite probleme i uključite ono što svi najviše volimo – dobru glazbu”, poručuje Boch.

Umjetnost ne poznaje granice, ona uvijek pronalazi put.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar