Vespom oko Jadrana u 8 dana objašnjenje je 3. izdanja VOAT-a (ili prema dužoj verziji “Vespa Oldies Adriatic Tour 2019.”)

Vespa klub Hrvatska ponovno će okupiti zaljubljenike u kultnu Vespu koji kreću u novu avanturu i vožnju života. Na isključivo starodobnim (oldtimer) Vespama obići će gotovo cijeli Jadran, a u 2.300 kilometara od 25. svibnja do 1. lipnja proći će cijelu obalu Jadrana, i to s obje strane.


Svih 2.300 kilometara odvozit će 10-ak ‘vespaša’ (FOTO: Promo)

Nakon VOAT-a 2016. i VOAT-a 2017., kada su sudionici vozili od Rovinja do Dubrovnika, došlo je vrijeme da “Vespa Oldies Adriatic Tour” poveže istočnu i zapadnu obalu Jadrana.

Vožnja života u organizaciji Vespa kluba Hrvatska humanitarnog je karaktera, a sav novac prikupljen donacijama bit će uplaćen Centru za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ iz Splita za potrebe dovršetka osjetilnog parka za djecu s poteškoćama u razvoju.


Sudionici će voziti isključivo starodobnim (oldtimer) Vespama (FOTO: Promo)

Svih 2.300 kilometara VOAT-a 2019. odvozit će 10-ak ‘vespaša’ na starodobnim (oldtimer) ‘Osama’, te se očekuje da će im se tijekom ove avanture pridružiti više od 100 sudionika po različitim etapama. “Vespa Oldies Adriatic Tour 2019.”, započinje 25. svibnja a završava 1. lipnja u Rovinju.

Ruta VOAT-a 2019.

U 8 dana vožnje sudionike će u svakom gradu u kojemu staju i kroz koje prolaze ugostiti i dočekati lokalni Vespa klubovi čiji će se članovi pridružiti Touru po dionicima.

S obzirom na to da je “Vespa Oldies Adriatic Tour 2019.” humanitarnog karaktera, tijekom cijele vožnje prikupljaju se donacije, a svaki donator u znak zahvalnosti dobit će službenu majicu VOAT-a.

Na taj način Vespa klub Hrvatska nastavlja sa svojim humanitarnim djelovanjem, dok sudionicima VOAT-ove avanture zauvijek ostaje nezaboravno iskustvo vožnje oko cijelog Jadrana uz zadovoljstvo pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar