Nedavno smo pisali o prekrasnim uličnim radovima koji su na najbolji mogući način uklopili prirodne elemente u street art umjetnost. Neobične frizure na javnim mjestima jako su vam se svidjele, stoga smo vam odlučili predstaviti jednog izraelskog majstora koji je sličnim djelima odlučio uveseliti svoje sugrađane tijekom šetnji poznatim parkom u Tel Avivu.

Erez Tuviana je talentirani slikar prvenstveno zbog svog jedinstvenog stila iako nije klasični ulični umjetnik. Zidove u javnom prostoru počeo je ukrašavati još ‘davne’ 2002. godine, uglavnom na poziv raznih organizacija, opoćinski vlasti ili privatnih tvrtki.

(FOTO: Erez Tuviana | Facebook)

Kako nema vlastiti stil ili kreativnu liniju koje se drži, Erez se prilagođava mjestu na kojem nastaje ulično djelo te zahtjevima kupaca.

(FOTO: Erez Tuviana | Facebook)

No tijekom 2020. godine pustio je mašti na volju i negdje na rubu Ramat Gana (grada koji je dio metropolitskog područja Tel Aviva), na mjestu gdje završava grad i beton, a započinje zelenilo parka Yarkon, naslikao je 4 prekrasne figure na samom ulazu u park.

(FOTO: Erez Tuviana | Facebook)

Nevjerojatna kombinacija umjetnosti i prirode uvijek izmami osmijeh na lice lokalnim stanovnicima tijekom šetnji parkom, stoga smo i mi htjeli te prirodne frizure na prekrasno oslikanim zidovima podijeliti s vama.

FOTO: Erez Tuviana | Facebook:
Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar