Boom!teatar će ekskluzivno u Muzeju iluzija uprizoriti dramu “Igra uma” jednog od najplodnijih živućih britanskih pisaca, Anthonyja Horowitza, koji propituje jedno od fundamentalnih pitanja modernog društva u kojem živimo – tko je od nas lud, a tko normalan?

Je li sve oko nas samo varka, optička, akustička ili neka druga iluzija, ili se stvarnost surovo događa u našem okruženju, ali je mi ne želimo biti svjesni? Stoga je i jedino pravo mjesto za odigravanje ove drame upravo Muzej iluzija.

Kroz 65 minuta vrhunske triler-drame s elementima crnog humora vode vas izvrsne glumačke izvedbe Filipa Nole, Martine Čvek i Marka Hergešića u režiji Paška Vukasovića.

Svečana premijera “Igre uma” održat će se u subotu, 7. studenog u 20:00 sati u Muzeju iluzija, Ilica 72, a predstavu će publika moći pogledati i naredna dva dana (8. i 9. studenog) u isto vrijeme. Izvođenje predstave će se odvijati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama

Boom!teatar je umjetnička organizacija koju su osnovali mladi glumci kako bi otvorili radni prostor za provođenje vlastitih ideja u projekte. Bavimo se pripremom i izvedbama kazališnih predstava za djecu i odrasle, te osmišljavanjem drugih projekata u području kazališne djelatnosti.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar