“The Yorkshire Bus Bar” stari je autobus koji je prometovao lokalnim linijama tijekom 1980-ih, a domišljati su ga vlasnici 2019. godine pretvorili u mobilni bar kao da su znali što nam se sprema.

Riječ je potpuno renoviranom klasičnom autobusu na dva kata, najprepoznatljivijem vozilu, čak i simbolu Velike Britanije, koje je zadržalo izvorne značajke tamo gdje god je to bilo moguće.

Unutar autobusa se nalazi moderni sustav za točenje piva, ugrađen prema najvišim standardima, a poslužuju se prvenstveno proizvodi iz okruga Yorkshire kako bi sve bilo u skladu s temom autobusa.

(FOTO: Facebook/The Coach and Horses”)

Taj neobičan bar na kotačima je sada zbog pandemije koronavirusa otišao i korak dalje od uobičajenog posla te udružio snage s lokalnim pubom “The Coach and Horses” u Rillington, mjestašcu udaljenom tridestak kilometara od Yorka, kako bi se zajedno ‘borili’ protiv najnovijeg, trećeg lockdowna u Velikoj Britaniji.

Yorkshire Bus Bar i The Coach and Horses udružili su se kako bi osigurali da svi naši kupci mogu isprobati naše osvježavajuće proizvode od petka 16. travnja s početkom u 12 sati“, stoji u najavi ovog neobičnog ugostiteljskog spoja.

(FOTO: Facebook/The Coach and Horses”)

Ograničenja zbog pandemije COVID- 19 otežala su funkcioniranje puba u Rillingtonu, pa su se dvije tvrtke udružile kako bi zajednici pružili dugo očekivano okupljanje, mjesto gdje se ljudi mogu sigurno družiti i popiti nekoliko pića.

Tako su se vlasnici puba udružili s “Yorkshire Bus Bar-om” koji će posluživati pića s parkirališta puba svakog vikenda, od petka 16. travnja, u 12 sati. Posljednje narudžbe za rundu primaju se u 22 sata nakon čega slijedi zatvaranje.

(FOTO: Facebook/The Coach and Horses”)

Svi zainteresirani za piće morat će prvo napraviti rezervaciju mailom, a ovakav će režim potrajati sve do svibnja kada se vlasnici puba nadaju da će doći do normalnog otvaranja objekta za goste.

“Pridružite nam se i podržite nas te pomozite ugostiteljskoj industriji da se pokrene”, stoji u pozivu na prvo piće.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar