Možda smo namjerno citirali Kunderinu “Nepodnošljivu lakoću postojanja”, ali izum tvrtke “Haven Tents™” doista je nepodnošljivo jednostavan i lagan za upotrebu.

Derek Tillotson i ‘trust mozgova’ ove tvrtke sa sjedištem u Utahu odlučili su kombinirati viseću mrežu i šator u ugodno iskustvo kampiranja. Rezultat? Viseći šator koji stvara ergonomsku platformu za sve one koji uživaju u spavanju na otvorenom, ali im je viseća mreža neugodna.

(FOTO: Haven Tents™)

Zajedno s ravnom površinom za spavanje, (ne)obični šator ima kapacitet izdrživosti od 127 kg i duljinu jastučića za ležanje od 198 cm. U paketu dolazi sa odvojivom mrežom protiv muha i komaraca, dva lagana stupa, remenčićima za vezanje i zračnim madracem.

(FOTO: Haven Tents™)

Ovjesni lukovi drže bočne stranice šatora niskima, a podržavaju ravnu platformu za spavanje, baš poput visećeg mosta, dok šipke koje dolaze sa šatorom drže unutarnji prostor otvorenim.

(FOTO: Haven Tents™)

Zajedno s tijelom šatora, zračni madrac pedantno je dizajniran. Dimenzija 198x59x9cm, s procijenjenom izolacijom R4 koja grije korisnike, lako ga je napuhati.

(FOTO: Haven Tents™)

Ako u blizini nema drveća, šator se može razvučć pomoću par štapova za hodanje, kažu u tvrtki “Haven Tents™”, no oni nisu uključeni u paket. Inače, ovaj šator je dostupan već od 265,40 eura i dolazi u nebesko-plavoj i šumsko-zelenoj boji.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar