Turistička zajednica grada Zagreba je početkom travnja pokrenula kampanju “Sa zagrebačkih prozora” kojom je pozvala sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane sa vlastitih balkona, prozora i terasa.

Rezultat te kampanje danas je vidljiv u friško kreiranom virtualnom muzeju na LoveZagreb blogu. Pristiglo je više od 300 fotografija iz gotovo svih zagrebačkih kvartova – od Centra, Vrbika, Malešnice, Novog Zagreba, Trešnjevke, Vrapča, Vukomerca, itd., a osim iz Zagreba, stigle su i fotografije iz Pule, Samobora, Podravine, Visa, pa čak i iz Ontaria.

“Odaziv je bio sjajan i raduje nas da smo, u dva tjedna trajanja kampanje, prikupili puno zanimljivih i lijepih fotografija. Uspjeli smo motivirati naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo u proteklih mjesec i pol dana te da nam pokažu svoj „pogled“ na Zagreb. Jednako tako, nadamo se da smo sve one koji nas nisu još posjetili, potaknuli da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja”, poručuju iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Foto: Toni Aralica

Podsjećamo, Turistička zajednica grada Zagreba je pokrenula kampanju „Sa zagrebačkih prozora“ na Facebook stranici, u razdoblju od 6. do 19. travnja, te je pozvala sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane sa vlastitih balkona, prozora i terasa. Što su Zagrepčani zabilježili i kako izgledaju zagrebački kvartovi kada oni „otvore“ vrata svojih dnevnih boravaka, detaljno pogledajte na:

https://www.lovezagreb.hr/topics/heartbeat-of-zagreb/from-zagreb-balconies

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar