S dolaskom sve toplijeg ljeta i velikih vrućina, bijeg u prirodu postaje nužnost. Boravak u sjeni stabala, na čistom zraku i uz cvrkut ptica koje su melem za uši nakon buke gradske vreve, odmor je za dušu i tijelo.

Jedan od takvih savršenih bijegova u prirodu je svakako posjet Plitvičkim jezerima i/ili okolnim kampovima uz rijeku Koranu. Baš nedavno posjetili smo predivno mjesto za odmor u blizini našeg poznatog nacionalnog parka (nećemo ga reklamirati, za više informacija pošaljite mail na: info@urbano.hr) te smo ostali oduševljeni onime što smo vidjeli.

Plitvičke kućice u drveću (FOTO: Urbano.hr)

Pored klasičnih smještajnih jedinica koje kampovi nude, posebna poslastica su kućice u drveću, visoko u krošnjama borova. Sjano uklopljene u okoliš, sa svim potrebnim sadržajem, pravi su doživljaj za boravak u prirodnom okruženju, a ako tome dodate umjetna jezerca i uređene stazice između objekata, dojam je kompletan.

(FOTO: Urbano.hr)

Ovaj plitvički smještajni dragulj može se, bez problema, svrstati uz bok svjetskim inačicama sličnog ili istog izgleda.

(FOTO: Urbano.hr)

Kako bismo vam pokazali da izreka “naše, a svjetsko” definitivno može vrijediti u ovom slučaju, donosimo vam fotografije nekih od (naj)modernih svjetskih smještaja tipa kućica u/na drveću i njihova neobična imena

1. ZRCALNA KOCKA

(FOTO: Livingetc)
(FOTO: Livingetc)

2. VILA U DRVEĆU

(FOTO: Livingetc)

3. KOLIBA OD CJEPANICA

(FOTO: Livingetc)
(FOTO: Livingetc)

4. DANSKI DIZAJN

(FOTO: Livingetc)
(FOTO: Livingetc)

5. ŠIŠARKA

(FOTO: Livingetc)

6. PLUTAJUĆA KUGLA

(FOTO: Livingetc)
Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar