Potpuno smo svjesni činjenice da naše društvo u tehnološkom smislu napreduje strelovitom brzinom. U realnom vremenu gledamo kako se svijet oko nas nepovratno mijenja, nove ideje i inovacije iz dana u dan uzimaju maha, ali nekako smo računali da će određene stvari ostati ‘svete’.

Kultni model tenisica Air Jordan 1 jedna je od tih stvari, ali u Nikeu su već odavno pokazali da im ni to nije ‘sveto’. Klasični modeli Jordanica tijekom godina doživljavali su razne preobrazbe, neke su edicije ispale dobre, druge ne baš tako dobro, no najnovijim modelom Nike je nadmašio samog sebe.

(FOTO: @RepGod888)

Model Air Jordan 1 Mid dobio je eksperimentalni makeover koji istinske ljubitelje tenisica, posebno ove marke, neće ostaviti ravnodušnima. Dapače, samo su dva scenarija: ili će jedva čekati da se dočepaju ove verzije, ili će se jako razočarati. Mislimo da sredine nema.

Jedan je od najpopularnijih modela tvrtke Nike i brenda Jordan najnovijim makeoverom obučen je u materijal koji reagira na toplinu pa će mijenjati boje u skladu s vanjskom temperaturom i svjetlošću!

(FOTO: @RepGod888)

Dakle, ažurirana verzija ovog najprodavanijeg modela dizajnirana je s bezvremenskom siluetom u crno-bijeloj boji, ali s dodanim šarenim detaljima. Pete i oznake na jeziku tenisica mijenjat će boje u skladu s temperaturom i svjetlošću.

A upravo sada kada se bliži ljeto, spomenuti dijelovi bi trebali svijetliti u živahnim duginim nijansama. Reaktivni materijal na gornjištu tenisice oponaša kartu topline ili mrlju ulja, mijenjajući boje iz nijansi plave, žute i zelene u ružičastu, ljubičastu i narančastu.

Službeni datum izlaska ove kolekcije klasičnih Jordanica još nije poznat, ali nagađa se da se to moglo dogoditi krajem ljeta 2021.

Stoga, ako ste fanovi ovih tenisica i još k tome vam se sviđa ovaj eksperimentalni makeover, imajte na oku službene stranice Nike i redovito pratite njihova ažuriranja.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar