Trebalo im je godinu i pol dana kako bi napravili svoju ‘kućicu iz snova’, ali Robbie i Priscilla su uspjeli. Pretvorili su žuti školski autobus svima poznat iz brojnih američkih filmova u nevjerojatan dom kojem apsolutno ništa ne nedostaje.

Čim su ugledali Thomas School Bus iz 1998. godine, mladi par je dobio nadahnuće i odmah su smislili plan kojim će 210 četvornih metara otvorenog prostora (koliko ovakav školski autobus ima) pretvoriti u dom u kojem će se ugodno osjećati.

Kroz brojne pokušaje i pogreške, pomiješano s malo frustracije i malo sreće, pretvorili su žutu grdosiju u vlastito prebivalište na kotačima spremno za putovanje po SAD-u i Kanadi, što im je i bio prvotni plan kada su ga kupili.

Konačan rezultat je fenomenalan. Tu je kuhinja, prostrana kupaonica, krevet u dnu autobusa, peć za grijanje, a klima za hlađenje doma. Na podu je laminat, a na krovu su brojne solarne ploče koje vozilo opskrbljuju potrebno energijom.

Skladišnog prostora doista ne nedostaje, pa mladi par može svoje stvari ‘tutnuti’ na nekoliko mjesta – ispod bračnog kreveta, u prostor do stropa u kuhinji te ispod sofe u prostoru za sjedenje.

Neobično velika kupaonica ovog malog doma na kotačima ima (zamislite) pločice i staklena vrata za tuš, a ugrađena su i dva vanjska tuša za praktično pranje tijekom toplijeg vrijeme.

A kako je nastao ovaj dom iz snova, pogledajte na fotografijama:

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar