Poznata internetska stranica za ‘zabavu’ odraslih svojom najnovijom ekološkom kampanjom poziva sve zainteresirane da postanu “seksualno održivi” (sexstainable eng.).

Ova igra riječ između osnovnog sadržaja na tim stranicama i najpoznatije ekološke fraze ‘održivo’ još jednom pokazala da je Pornhub posljednjih godina postao neočekivani prvak u kreativnosti i progresivnom razmišljanju.

Ovoga puta udružio se s ekološkom neprofitnom organizacijom “2030. or Bust” na izgradnji novog video kanala posvećenog “sexstainable” savjetima. Kao i u nekim prethodnim kampanjama, fokus je i dalje na klimatskoj krizi, ali razigrana kampanja, kreirana u suradnji sa švedskom agencijom ODD, sada želi potaknuti korisnike Pornhuba da prestanu “zajebav***” svijet i počnu razmišljati što održivije.

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci na novom video kanalu zvijezde ove stranice za odrasle davat će gledateljima savjete o svemu, od toga da budu ‘au naturel’ (“prirodni” na hrvatskom) kada kupuju do toga da “šire vlastito sjeme” doprinoseći inicijativi za sadnju drveća.

Za svaki pogled prikupljen na kanalu “sexstainable” u narednom periodu, Pornhub će donirati sredstva za ekološku inicijativu “2030. or Bust”, posvećenu informiranju i inspiriranju ljudi da smanje svoj utjecaj na emisiju ugljičnog dioksida u atmosferu kroz lako dostupne svakodnevne akcije.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar