S popuštanjem epidemioloških mjera i približavanjem ljetne sezone, sve je više zanimljivih događaja koji se nude građanima. Tako je Turistička zajednica grada Zagreba odlučila i ove godine svojim sugrađanima ponuditi besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku.

Počevši od subote, 5. lipnja pa sve do 31. srpnja, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17:00 sati s tri različite lokacije u gradu, ovisno o odabranoj turi.

(FOTO: Info Zagreb | Ulični triptih)

Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će između sat i pol do 2 sata. Maksimalni broj polaznika je 25 osoba po grupi, a razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska:

INSTA ZAGREB – obilazak koji uključuje i vodiča i profesionalnog fotografa, a koji će vas naučiti gdje snimiti najbolju fotografiju u Zagrebu. Polazak je ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Prijave: info@traveltocroatia.com.hr ili 091/9545919

EUROPOM PO ZAGREBU otkrijte gdje se u Zagrebu skriva Firenca, Venecija, Pariz, Rim, Budimpešta, Beč, Prag i drugi europski gradovi, što ih povezuje sa nama te obnovite uspomene ili stvorite nove. Polazak kod Makete grada Zagreba.

Prijave: 091/1616617 ili europompozagrebu@gmail.com

GRAFFITI & STREET ART TURA – upoznajte umjetničku stranu Zagreb i naučite nešto o povijesti ulične umjetnosti te kako ona stvara istinsku vizualnu umjetnost na javnim prostorima. Polazak ispred Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11.

Prijave na: sokre1973@gmail.com

Više informacija o obilascima, kao i kontakti za prijave, mogu se dobiti i u Centrima za posjetitelje Turističke zajednice Grada Zagreba.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar