Nešto manje od tjedan dana nas dijeli do jednog od najpoznatijih hrvatskih art festivala Graffiti na Gradele. Ove godine ćemo ga gledati u većem i zanimljivijem izdanju na nekoliko lokacija u Bolu na Braču.

Ovo predivno mjesto na Jadranu bajkovite prirode na nekoliko dana postat će umjetničko i street art središte ovog dijela Europe.

[FOTO: GNG]

Pogled na murale i dobra atmosfera

Osim sjajnih umjetnika koji će se pobrinuti da lokalne uličice dobiju novo ruho, a stare zgrade postanu galerija na otvorenom sjajan glazbeni program pobrinut će se za dobru atmosferu i stvaranje najljepših ljetnih uspomena.

[FOTO: GNG]

Na festivalskom prostoru gdje se nalazi napušteni hotel Bijela kuća, tik uz more održavat će se dnevni DJ program uz brojne zabavne aktivnosti za publiku i radionice za djecu i mlade s pogledom na crtanje murala.

[FOTO: GNG]

Osim eminentnih imena regionalne i domaće street art i graffiti scene koja predvode crtački dio, festival će kao i do sada upotpuniti sjajan koncertni program.

[FOTO: GNG]

Večernji se program u potpunosti seli u 585 Club, smješten na šetnici uz Zlatni rat. U dva dana festivala ondje će nastupiti trenutno najpopularnija imena ovog popularnog žanra.

Objavljen glazbeni lineup

[FOTO: GNG]

U bolski 585 Club dolazi Crème de la Crème trap i hip hop scene napraviti tulum za pamćenje na najjačem i najvećem GNG-u dosad.

Krankšvester, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboa, Grše, Kukus, Buntai i Krešo Bengalka imena su koja predvode glazbeni lineup na ovogodišnjem Graffiti na Gradele festivalu

Ulaznice puštene u prodaju

Ulaznice za večernje koncertno izdanje Graffiti na Gradele Festivala već su u prodaji. Festivalske i dnevne ulaznice možete kupiti na svim Entrio.hr prodajnim mjestima, u Drito baru i Garici u Zagrebu te u Lumer shopu u Splitu. Ulaz na sva dnevna događanja, radionice i DJ program na festivalu je besplatan.

Sve informacije o festivalu Graffiti na Gradele potražite na Facebooku i Instagramu.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar