Nema sumnje da je sjajni Luka Dončić ove sezone ušao u klub najvećih igrača NBA lige, a kako i njegov status međunarodne superzvijezde nastavlja rasti, tako raste i njegova marka tenisica.

Slovenski košarkaš je u prosincu 2019. postao maneken Jordan Branda, no u tom ekskluzivnom klubu jača su NBA imena – dominirala. Nakon ove sezone, međutim, Dončić je postao hit, pa tako i svaka promjena izgleda njegove marke tenisica izaziva pozornost brojnih obožavatelja mldog Slovenca, ali i kultnih Jordanica.

Već i prije službenog datuma izlaska novog modela za sezonu 2021.-2022., pojavilo se dosta slika tenisica Air Jordan XXXVI. Prva je ‘pokleknula’ košarkašica Dallas Wingsa Satou Sabally, a potom se s novim modelom na nogama pojavio i košarkaša Boston Celticsa Jayson Tatum, nosivši ih tijekom NBA doigravanja.

(FOTO: Twitter | Luka Donkicks)

A sada je na fotosessionu slovenske košarkaške reprezentacije za Olimpijske igre u Tokiju Luka Dončić najavio potencijalne promjene i na svojoj marki tenisica u sklopu modela Air Jordan 36.

Na fotografija se može primijetiti novi logotip zvijezde Dallas Mavericksa koji je sada puno jednostavniji i uglađeniji, te je bez napora uklopio Lukine inicijale i njegov broj 77 na dresu. Ostaje samo za vidjeti hoće li ova promjena uskoro postati i službena.

Stari i potencijalni novi logotip Luke Dončića na tenisicama (FOTO: Twitter | Luka Donkicks)

Ako se ipak pogleda učinak mladog Slovenca u prošloj NBA sezoni i njegov status među navijačima, nije ni čudo što Luka Dončić postaje potpuno ravnopravan svim drugim zvijezdama Jordan Branda.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar