U dogovoru s omiškim gusarima organizatori ponajveći gitaristički festival u ovom dijelu Europe izvršit će “napad” na brod i otmicu Vlatka Stefanovskog.

Na zanimljiv su način organizatori 9. Omiš guitar festa zamislili otvaranje ovog događaja na trgu dr. Franje Tuđmana, koje će se dogoditi u utorak, 18. lipnja u 21 sat.

Zamišljeno je da se zvijezda večeri, makedonski kantautor Vlatko Stefanovski, doveze brodom u gradsku luku gdje mu je pripremljen i doček, no u dogovoru s omiškim gusarima organizatori će izvršiti “napad” na brod i oteti bivšeg gitarista sastava Leb i sol.

Trebao bi to biti pravi spektakl s puno vatrometa, kubura i bengalki, a gusari će potom s “taocem” proći kroz vrata od grada do trga gdje će biti pregovori oko otkupnine. Da bi vrhunac ove priče bio u 21 sat kada počinje koncert ‘otetog’ Vlatka Stefanovskog.

Inače, 9. Omiš guitar fest će nakon jednogodišnje pauze opet ugostiti gitariste iz cijelog svijeta. Novi termin od 18. do 25.lipnja je odlično pogođen što je potvrdio i nikad veći interes gitarista i ljubitelja gitare, tako da organizatori očekuju više od 300 natjecatelja i nekoliko tisuća gostiju u gradu na ušću Cetine.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar