Sunce, more, graffiti i koncerti recept su za stvaranje najboljih ljetnih uspomena. Tako i ove godine od 29. do 30. srpnja umjetnost preuzima Brač.

Bajkovita lokacija tik uz more, postala je središte ulične umjetnosti i kulisa za doživljaj ljeta u njegovoj punoj snazi. Grafiteri su već počeli oslikavati napuštenu Bijelu kuću ostavljajući Bolu cjelogodišnju izložbu na otvorenom. U tom duhu prošao je prvi dan Graffita na Gradele.

[FOTO: Helena Bosnić]

Snažan crtački i glazbeni lineup

Zidovi u Bolu počeli su dobivati svoja nova umjetnička djela za koja su ovoga puta zaslužni eminentni hrvatski i regionalni umjetnici koje predvode srpski Wuper, Glow iz Bugarske, naša Tea Jurišić uz rezidente festivala Chez 186, Sarme, Casino, Royal, te Senk. Uz napore vrijednih volontera i cijele festivalske ekipe prostor ispred Bijele kuće pretvara se u pravu festivalsku oazu.

[FOTO: Helena Bosnić]

Nakon cjelodnevnog đira koncertni program seli se u jedan od najboljih klubova na Jadranu, bolski 585 Club. Ondje dolaze trenutno najpopularnija glazbena imena Krankšvester, Mimi Mercedez, Z++, Bore Balboa, Grše, Kukus, Luzeri, Buntai i Krešo Bengalka. Za dnevni glazbeni đir i atmosferu na Bijeloj kući pobrinut će se Dj Tikach, Niki Peducci, Fro ever, Kornet i Trapčaga.

[FOTO: Helena Bosnić]

Bogat dnevni program

DJ-i  cijeloga dana na platou Bijele kuće puštaju svoje lounge setove. Održana je napeta Karlovačko sea race utrka gdje su se natjecatelji utrkivali na luftićima. Prostor festivala pretvoren je u graffiti lounge, a svi posjetitelji uživaju  u druženju uz miris boja dok se ispred njih stvaraju predivni murali.

Sve informacije o festivalu Graffiti na Gradele potražite na Facebooku Instagramu.

[FOTO: Helena Bosnić]
[FOTO: Helena Bosnić]
[FOTO: Helena Bosnić]
[FOTO: Helena Bosnić]

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar