Hrvatska je prijestolnica posljednjih godina jako živnula po pitanju street art scene i umjetničkih intervencija na javnim površinama. Sve se više poznatih brendova odlučuje za suradnju s uličnim umjetnicima, pa se time i vizura Grada Zagreba te njegovih kvartova polako mijenja. Stoga je pravo vrijeme da napravimo presjek ulične umjetnosti u glavnom gradu i krenemo u izbor najboljeg kvartovskog graffiti i/ili street art djela.

Cilj nam je da i vi, građani Zagreba, aktivno šaljete i vlastite prijedloge (fotografije) uličnih djela koje ste sami slikali u svojim gradskim četvrtima te se tako uključite u izbor i glasanje za Najbolje street art djelo.

[FOTO: Urbano.hr]

Šaljite nam svoje prijedloge grafita i murala!

Svoje prijedloge (fotografije) grafita i murala koje ste vidjeli i slikali u svojim gradskim četvrtima
šaljite OVDJE.

[FOTO: Urbano.hr]

Kroz fotogalerije iz svih gradskih četvrti (kvartova) u Zagrebu prikazujemo djela raznih uličnih umjetnika. Svaki će kvart imati svoju fotogaleriju radova te možete glasati za ono djelo koje vam je najbolje.

[FOTO: Urbano.hr]

Stručni će žiri potom izabrati najbolje graffiti & street art djelo iz svakoga kvarta koje ulazi u završni izbor za “Najbolje street art djelo u Zagrebu”. Proglašenje onog najboljeg simbolično će biti na Dan Grada Zagreba 31. svibnja 2023.

[FOTO: Urbano.hr]

Dajte svoj glas najboljem street art djelu u Zagrebu! Posjetite fotogaleriju i izaberite svog favorita na ovom LINKU.

[FOTO: Urbano.hr]
Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar