Nevjerojatno, čudesno, prava čarolija i slično samo su neke od riječi koje je publika na društvenim mrežama izgovorila nakon što je pogledala neobičan videozapis koji sadrži puno umjetničkog talenta i – balona.

Video je kreacija Shanea Fua, dizajnera s njujorškom adresom, a u nešto manje od dva dana ostvario je preko 7,2 milijuna pregleda na Instagramu i te se brojke samo povećavaju.

Ogromnom dosegu neosporno je pomogla i objava na službenom profilu samog Instagrama, no to nimalo ne umanjuje vrijednost i uspjeh ovog videozapisa koji prikazuje kako kreativnost umjetnika može svakodnevne trenutke pretvoriti u nešto gotovo nadrealno.

Osim izjave samog dizajnera pokreta iz New Yorka (@shanef3d), čije kreacije spajaju svijet digitalne animacije s trenucima iz njegova svakodnevnog života, post je također prikupio i gomilu komentara ljudi.

“Magija u zraku”, napisao je jedan korisnik. “Volim biti dio vašeg čarobnog svijeta”, dodao je drugi, no većina je svoju reakcija izrazila ‘lajkanjem’ samoga posta koji je tako skupio preko 600.000 ‘lajkova’.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar