Jedva smo dočekali otvaranje Art Parka u parku Ribnjak. Ljetna manifestacija koja se održava već sedmu godinu za redom, okuplja brojne umjetnike tijekom ljeta. Ovogodišnji Art Park vodi se temom „Posljednji cirkus na Ribnjaku“, a prva akrobacija bila je upravo večeras na otvorenju.

Tijekom vikenda otvorenja, posjetitelji mogu očekivati odličan glazbeni program, dobar cirkuski show te novi postav street art galerije koju ove godine stvaraju talentirani hrvatski umjetnici Marin Remić i Popilome, te Vedran Štimac i Glitch Boy. Predstavljene su i nove umjetničke etikete Art park piva nastalog u suradnji s Pivovarom Medvedgrad.

[FOTO: Urbano.hr]

Sutra će posjetitelji uz disco i jazz ritmove moći vidjeti kako će izgledati ovogodišnji Velvet festival, a za nedjelju iz Venezuele stiže Popiño Circus Show, a kojem će prethoditi i mala radionica cirkuskih tajni za djecu i njihove roditelje.

[FOTO: Urbano.hr]

Nakon vikenda, Art Park bit će otvoren svakog dana od 16 sati, sve do 17. srpnja. Osim redovitog i fantastičnog glazbenog programa, očekuju nas proslava Svjetskog dana glazbe i Pedalafest, zatim kreativni OMart program za djecu te radionice u suradnji s Teatrom CIRKUS Punkt. Također, Centar KNAP pokrenuti će razgovor na temu recikliranja koje će predvoditi Ditch Plastic, koji će se lijepo spojiti s programom Zelene akcije pod nazivom „Srpanj bez plastike“. U planu je i već poznati Buvljak te prezentacija brojnih domaćih kreativaca.

[FOTO: Urbano.hr]

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, Chromos boje i lakovi, Graffitishop.hr, HSM informatika, Acer Hrvatska, Fraktura, Floraart, Jamnica.

[FOTO: Urbano.hr]

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar