Kako je krenulo, čini se da će 2021. biti godina ponovnog okupljanja stare ekipe. Nakon što su to već napravili “Prijatelji”, isto će učiniti i nekadašnja glumačka postava tek nešto manje popularne TV serije iz istog vremena – “ER”.

Kreatori i voditelji dnevne web serije uživo “Stars in the House” Seth Rudetsky i James Wesley objavili su da će se sve najveće zvijezde omiljene serije o čikaškim doktorima – uključujući Georgea Clooneyja, Juliannu Margulies, Noaha Wylea i druge – okupiti za posebnu epizodu povodom Dana planeta Zemlje u korist “Waterkeeper Alliancea”, organizacije koja radi na tome da svaka zajednica u svijetu ima pitku vodu, odnosno čistu vodu.

PR foto

Ponovno okupljanje ekipe “ER-a” u dobrotvorne svrhe uspjela je odraditi Gloria Reuben, kanadska glumica, producentica i pjevačica koja je u seriji utjelovila lik liječnice asistentice Jeanie Boulet i za tu je ulogu čak dvaput bila nominirana za Emmyja.

Pored bogate glumačke karijere, Reuben je ujedno i predsjednica organizacije “Waterkeeper Alliancea”, pa je imala dosta jake argumente za ponovno okupljanje nekadašnjih kolega iz serije.

Screenshot “ER”

Pored Clooneyja (Doug Ross), Margulies (Carol Hathaway) i Wylea (John Carter), ostali članovi glumačke ekipe koji će sudjelovati u epizodi ponovnog okupljanja su, naravno naš Goran Višnjić (Luka Kovač), zatim Laura Innes (Kerry Weaver), Anthony Edwards (Mark Greene), Alex Kingston (Elizabeth Corday), Paul McCrane (Robert Romano), Ming-Na Wen (Jing-Mei Chen), Laura Cerón (Chuny Marquez), Yvette Freeman (Haleh Adams), Conni Marie Brazelton (Connie Oligario) i CCH Pounder (Angela Hicks).

Epizoda okupljanja emitirat će se na društvenim platformama “People’sa” (Facebooku, Twitteru i YouTubeu), kao i na Facebooku te Twitteru “PeopleTV’s” u četvrtak, 22. travnja, u 20 sati. Također će se emitirati i na YouTube kanalu “Stars In The House” te na internetskoj stranici StarsInTheHouse.com. Gledatelji će moći postavljati pitanja uživo i donirati sredstva organizaciji “Waterkeeper Alliance”.

Gloria Reuben (PR foto)

“Apsolutno sam oduševljena što sam ponovno zajedno sa svojom “ER” obitelji iz razloga koji mi je tako pri srcu i jako sam zahvalna Sethu i Jamesu što su nam dopustili da koristimo njihovu nevjerojatnu platformu za to. Petnaest godina sudjelujem u “Waterkeeper Allianceu”, zastupajući preko 350 lokalnih članova u zajednici širom svijeta, a posao koji obavljaju je izvan svake usporedbe. Moramo se nastaviti boriti za čistu vodu, ne samo na Dan planete Zemlje, već i tijekom cijele godine”, izjavila je Gloria Reuben govoreći o tome koliko je njoj osoban ovaj povod za okupljanje.

“ER” je američka dramska serija koju je stvorio romanopisac i liječnik Michael Crichton, a radnja se vrtjela oko života liječnika i medicinskih sestara čikaške Opće bolnice. Počela je s prikazivanjem 19. rujna 1994. godine i trajala je u eteru sve do 2. travnja 2009. godine kada je ugašena. Ukupno je snimljeno 15 sezona s ukupno 331 epizodom

PR foto

Hrvatski glumac Goran Višnjić pojavio se u u šestoj sezoni seriji (1999.) kao doktor Luka Kovač i trebao je biti svojevrsna zamjena za Georgea Clooneyja koji je “ER” napustio negdje sredinom pete sezone.

Višnjić je u čikaškoj Općoj bolnici potrajao gotovo do samog kraja, odigravši zadnju ulogu 16. listopada 2008., šest mjeseci prije definitivnog gašenja kultne medicinske TV serije. Sada će konačno dobiti priliku da se napokon pojavi u istoj epizodi sa svojim slavnim prethodnikom – Clooneyjem.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar