Nikki Patterson se definitivno ne boji tattoo igle i to je dokazala na pomalo bizaran način. 35-godišnjakinja iz Aberdeena postavila je Guinnessov rekord po najvećem broju tetovaža istog glazbenika, istetoviravši čak 15 portreta slavnog američkog repera Eminema na raznim dijelovima svoga tijela.

Ali to nije sve. Eminenova vatrena obožavateljica je od službenog priznanja Guinnessovog rekorda već napravila i 16. tetovažu svog omiljenog glazbenika, a planira i dodatnih pet u bliskoj budućnosti.

“Nakon toga sve će ovisiti o tome koliko će mi ostati slobodnog mjesta na tijelu”, rezornirala je Patterson, čiji je Instagram profil @CrazyEminemLady prepun slika njezinih tetovaža.

FOTO: Nikki Patterson/@CrazyEminemLady

Škotska rekorderka zaljubila se u Eminemovu muziku kada je imala samo 14 godina, a pod utjecajem reperovog alter ega Slim Shadyja prvu je tetovažu napravila s 19 godina. No, tek je u ranim 30-ima počela skupljati Eminemove portrete po tijelu.

“Vidjela sam jednu Eminemovu tetovažu Davida Cordena (škotskog tattoo majstora op.a.) i odmah sam znala da moram imati jednu takvu. Ta je tetovaža promijenila moj život preko noći jer sam sada htjela da svi vide moje tijelo umjesto da ga se sramim”, objasnila je Patterson.

Nakon toga je sedam puta uživo gledala nastup svog obožavanog glazbenika i usput skupila dvostruko više njegovih tetovaža po tijelu. Potretima trebamo dodati i 12 tetovaža inspiriranih tekstovima Eminemovih pjesama.

FOTO: Nikki Patterson/@CrazyEminemLady

Osim samopouzdanja i ponosa vlastitim tijelom, tetovaže su Nikki Patterson donijele i svjetski rekord koji je organizacija Guinness World Record priznala u rujnu 2020.

Službeni certfikat 35-godišnja Škotkinja dobila je tek sredinom listopada, pa je u međuvremenu uspjela napraviti još jednu Eminemovu tetovažu. I ne planira stati.

“Nastavit ću zasad rušiti vlastiti rekord”, uz smijeh je zaključila Nikki.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar