Sinoć smo nakon prilično dugo vremena u obližnjem lokalu posjetili Šalatu, a razlog su bili Body Count i ICE T koji je po treći put posjetio Zagreb.

Uz mnoštvo poznatih lica koje smo susreli prije koncerta, nismo žurili na predgrupu. Kako smo naknadno čuli, njemačka predgrupa SLOPE bila je jako dobra i sa današnjim odmakom malo žalujemo da se nismo ranije odlučili na odlazak na koncert ali što je tu je…

Body Count nam je bio glavni razlog dolaska. I doista se pokazalo da smo dobro odlučili jer se već sa prvim rifovima dalo se naslutiti da je super koncert pred nama.

ICE T i ekipa su se potrudili maksimalno profesionalno odsvirati ovaj koncert, ali nažalost, moramo priznati da je publika ovaj puta zakazala. U dva je navrata ICE T pozvao publiku da se formira moshpit i da se krene s ludnicom, ali malo neuobičajeno za Zagreb – ta je ludnica izostala.

Kako je izgledalo na koncertu provjerite na fotografijama niže…

TEKST: Urbano.HR

FOTO: Sinke/Šokre

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar