Usne govore puno toga o osobi. Već na prvi pogled možemo zaključiti je li ona sretna ili tužna, vedra ili ljuta, a neki tvrde da prema obliku usana možemo čak otkriti i karakterne osobine.

Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci na ženama prvo primijete (primjećuju) oči, istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta u Manchesteru to ipak demanitira.

(FOTO: Andrea | @girlgreybeauty)

Oni su pomoću softwarea za praćenje pokreta očiju pokušali otkriti na kojem će se dijelu lica zadržati pogled muškaraca prvih deset sekundi nakon što prvi put ugledaju neku ženu. I pokazalo se da će njihove oči polovicu tog vremena provesti fokusirane na njezine usne.

(FOTO: Andrea | @girlgreybeauty)

Iako je uvijek lijepo vidjeti cijelu sliku, detalji su ti zbog kojih većini osoba zatitra srce. Što su ti detalji manji i fokusiraniji, to se više uzbude, a usne su definitivno jedan od onih malih detalja koji šarmiraju ljude.

(FOTO: Andrea | @girlgreybeauty)

A uptavo je taj dio lica jedna mlada umjetnica pomoću šminke učinila posebno – posebnim. Upoznajte Andreu Reed, šminkericu, fotografkinju i model, koja je (vjerojatno) najpoznatija po tome što usne pretvara u prekrasna, šarena remek-djela.

(FOTO: Andrea | @girlgreybeauty)

Reed već duže vrijeme prakticira majstorstvo umjetnosti usana, a sa svakom novom serijom fotografija sve je više ljudi očarano njezinom vještinom.

(FOTO: Andrea | @girlgreybeauty)

Ovim prelijepim slikama pokušat ćemo i Vas pretvoriti u njezine (nove) fanove. Uživajte!

FOTO: Andrea | @girlgreybeauty

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar