Sutra je Subota je nazad i to već početkom veljače. Znamo lokaciju, glazbeni program, a dobra zabava je zagarantirana.

Program Sutra je Subota počeo je 2014. godine kao mali tulum koji je ubrzo osvojio Zagreb. Nažalost, morali su napraviti manju pauzu nakon 2019., ali sada su nazad u još boljem izdanju.

[FOTO: Sutra je subota]

„Za našu povratničku plesnu avanturu odabrali smo i novo sjedište, mjesto s kojeg ćemo orkestrirati tulume – House of Bamboo (ex Hypo centar, Slavonska avenija 6). Atraktivnost ovog multifunkcionalnog prostora je lako dostupna lokacija, veliki parking i sva potrebna infrastruktura (ne, nema više čekanja ispred wc-a na kiši, koliko god to romantično bilo…).” Sve su to razlozi zašto vjerujemo da je hob idealan izbor.” otkrili su organizatori.

[FOTO: Sutra je subota]

“Za prvi plesnjak odlučili smo se za ME-HIGH-LOW-a iz Beograda, dj-a koji već preko 20 godina oduševljava jedinstvenim stilom, koji uključuje brze promjene žanrova i mogućnost sviranja do 200 pjesama u jednom setu pa ga opravdano zovu i mash up kraljem! Također, za #povratak je jedino logično bilo i pozvati našeg prijatelja, a od ove godine i glazbenog domaćina sutrajesubota projekta – Indyja. Indy je svirao na prvom sjs plesnjaku 2014. godine i od tada se uzdamo uz njegov lik i djelo.”

[FOTO: Sutra je subota]

Pridružiti če im se još i DJ Pips, neumorni istraživač dobrog funka i soula te Hudi – jedan od organizatora zagrebačkog kolektiva Myuz.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar