Attackova hibridna zajednica, kreativni program za djecu i mlade, poziva sve da se uključe u program radionica ovoga siječnja. Radionice se održavaju u Dugavama, u prostorijama MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93.

Djeca i mladi mogu se tako, tokom siječnja, okušati u izradi stripa i fazina, isprobati razne cirkuske vještine i dramske igre te se uključiti u radionicu akrobatike. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, no radi ograničenog broja potrebno se prijaviti unaprijed.

Radionica dramske igre i cirkuskih vještina osmišljena je kao serija igri koje uključuju neke cirkuske vještine i tehnike (poput žongliranja), ali i mnoge druge tehnike kroz koje se sudionici uče koristiti svoje tijelo, glas, svoju maštu, ideje i impulse na način koji može voditi nekom stvaralaštvu – to jest izražavanju na sceni i pred publikom.
Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3GRJqxV

Na radionici stripa polaznici će crtati kratke stripove, prema zajednički osmišljenoj temi. Na kraju radionice kolektivno će se izraditi naslovna stranica i prelomiti stripove u zajednički fanzin A5 formata.
Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3XjhJDO

Kroz radionicu akrobatike, djeca će proći se sve faze akrobatskog pokreta, počevši od uvodnog zagrijavanja tijela kroz igre, preko uvježbavanja pojedinih elemenata pojedinog pokreta na tlu kako bi se došlo do usvojenosti baze akrobatskog pokreta i kako bi se kasnije složeniji elementi izvodili ispravno i lakše učili. 
Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3WXwfBn

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar