Poznati srpski glumac Sergej Trifunović bio je glavna zvijezda na zatvaranju šestog izdanja Brač Film Festivala koji se od 6. do 8. kolovoza 2020. održavao u Supetru. Trifunović je jedan od glavnih aktera kinohita “Ajvar” kojim je i službeno zatvoren festivalski program u supetarskom ljetnom kinu.

Film “Ajvar” redateljice Ane Marie Rossi donosi priču o bračnom paru koji već duže vrijeme živi u Stockholmu. Vida i Bane imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu.

U Beogradu Vida ima majku Snežu koja od smrti Vidinog oca živi virtualni život, noseći godinu dana njegovu urnu sa sobom gdje god da ide. Bane u Beogradu ima mladu ljubavnicu, za koju je Vida saznala. U Srbiju dolaze za praznike, ali ovog Uskrsa očekuje ih neki drugi život, na koji nisu navikli.

“Ajvar” je film o ljubavi ili, bolje rečeno, o tome kako preživjeti izgubljenu ljubav, a vrhunska izvedbe su ostvarili glavni akteri Sergej Trifunović i Nataša Ninković u glavnim ulogama.

Trifunović se prije filma obratio publici i mobitelom je snimao u gledalištu koji bi ju prenio svojoj redateljici Rossi, što je publika nagradila gromoglasnik pljeskom.

Inače, sva dozvoljena mjesta u ljetnom kinu na završnoj projekciji 6. Brač Film Festivala bila su zauzeta, potvrdivši još jednom vrhunski status ovog otočkog festivala među filmski debitantima.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar