U Zagrebu se danas, u 16 sati, otvara internacionalni sajam i festivala bicikla – Bike Story!

Ovaj jedinstveni festival usmjeren je promociju upotrebe bicikla kao redovnog prijevoznog sredstva i njegovog utjecaja na zdravlje te održivost koja nam pomaže poboljšati kvalitetu našeg okoliša.

Na open air festivalu u Hala Parku moći ćete vidjeti najbolje brendove novih bicikala na tržištu, ali i prodati te razmijeniti vlastite rabljene bicikle s drugim entuzijastima. Uz to, bit će osigurana dodatna zabava te razni edukacijski sadržaj. Osim vrhunskih izlagača i distributera sudjeluju i udruga Biciklom do zdravlja te Škola biciklizma Zagreb.

Ulaz na festival je besplatan, a sadržaj s puno aktivnosti i otvorenih radionica atraktivan je za sve dobne skupine. Moći ćete se tako približiti i vidjeti kako izgledaju profesionalno vođeni treninzi koji jamče napredak svakome tko se želi ozbiljnije baviti biciklizmom i unaprijediti svoje sposobnosti te steći dodatna znanja o ovom specifičnom sportu.

Osim prodaje i zamjene rabljenih bicikla, bit će organizirana akcijska prodaja bicikla „za svačiji džep“, izložba i prodaja vintage bicikala, kao i izložba repariranih bicikala. Također, imat ćete priliku čuti o brojnim craft proizvođačima kao i iskusiti školu vožnje bicikla te naučiti nešto više o e-biciklima. Sve to uz prateći DJ program i još puno iznenađenja!

Svojom idejom sajam je jedinstven u ovom dijelu Europe, a uz domaću publiku, očekuje se i veliki broj gostiju iz inozemstva. Više o festivalu pronađite na Facebook stranici Bike Storyja.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!

Ostavi komentar