Star Film Fest službeno je otvorio prijave za natjecateljski program svojeg osmog izdanja koje će se održati u Sisku od 26. do 28. kolovoza 2021. Natjecateljski filmovi mogu se prijaviti u kategorijama dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film.

Prijave su otvorene do 16. svibnja 2021., a za sudjelovanje se mogu prijaviti svi mladi filmaši između 18 i 35 godina u godini proizvodnje filma. Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25 minuta te moraju biti producirani u protekle dvije godine (najranije 1. siječnja 2019. godine), piše na stranicama SFF-a.

Nagrada se dijele u već spomenutim kategorijama (dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film), a bit će dodijeljene i nagrade “Specijalna zvjezdica” za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film.

Ove godine jedan od pobjedničkih filmova ima priliku osvojiti i “Zvjezdanu prašinu” – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje.

Prijaviti se možete putem Festhome platforme ili putem prijavnice na službenoj stranici Star Film Festa, a sve uvjete sudjelovanja možete pronaći u pravilniku. Prijava se podnosi na jedan od navedenih načina kako ista prijava ne bi pristigla i putem Festhome platforme i putem službene stranice, stoji na stranicama Star Film Festa.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar