Drugi natjecateljski dan 22. izdanja Pannonian Challengea bio je u znaku urbane kulture i skatera, dvije temeljne sastavnice osječkog festivala ekstremnog sporta.

Već od samog jutra skateri su usavršavali svoje trikove i dobrano se zagrijavali za veliku završnicu koja je uslijedila poslijepodne.

(PR fotografije)

A dok je u skate parku trajalo žestoko natjecanje, nešto dalje održani su nastupi Break Dance plesača i plesnog studija Wings.

Također, održalo se i natjecanje u izradi grafita s motivima ekstremnog sporta, u čemu je sudjelovalo 5 uličnih umjetnika, a pobjednica je također bila jedina žena, umjetničkog imena Oksid.

(PR fotografije)

Odličan večernji glazbeni program trajao je do ranih jutarnjih sati i tako nagovijestio spektakularnu subotu. Sve dodatne informacije o samoj manifestaciji i epidemiloškim mjerama zainteresirani mogu pronaći na stranici https://pannonian.hr/.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar