Ovogodišnje, 45. izdanje kazališnog festivala Dani satire Fadila Hadžića održat će se od 4. do 26. lipnja u kazalištu Kerempuh. Riječ je o jednom od najdugovječnijih međunarodnih festivala specijaliziranog teatra koji promiče najkvalitetnije satirične i komediografske predstave iz Hrvatske i susjednih zemalja.

U sklopu programa 45. Dana satire publika će imati će priliku pogledati čak 14 predstava iz Zagreba, Rijeke, Splita, Beograda, Ljubljane, Banja Luke i Mostara, gdje će u petak, 4. lipnja biti i svečano otvaranje.

Mostarska publika će u tamošnjem Hrvatskom narodnom kazalištu moći pogledati predstavu “Identitluk”, autorski projekt redateljice Tanje Miletić Oručević, Dragana Komadine i ansambla nastalu prema zbirci eseja Amina Maaloufa “U ime identiteta”.

U Zagrebu će prva festivalska predstava biti u Kerempuhu sedam dana kasnije (petak, 11. lipnja), a riječ je o “Gruntovčanima” Mladena Kerstnera koju potpisuje redatelj i autor Borisa Svrtana.

Raspored igranja svih predstava i sve informacije možete pronaći na poveznici: 45. Dani satire Fadila Hadžića

Ulaznice je moguće kupiti putem internetske stranice kazališta ili na blagajni Kerempuha.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar