Fantastic Zagreb Film Festival, najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji, početkom ljeta svake godine filmofilima i ljubiteljima fantastike i žanrovskog filma donosi prave filmske poslastice!

U čak 11 festivalskih dana ljubitelji znanstvene fantastike, trilera, fantasy filma, akcije, psihološke drame, filma strave, animea itd mogu pogledati niz intrigantnih i najnovijih filmova kao i kultne žanrovske klasike proslavljenih autora.

(FOTO: 2020 Fantastic Zagreb Film Festival)

Iz godine u godinu, i tako njih već 10, sve bogatiji filmski program privlači publiku na najatraktivnije zagrebačke filmske lokacije. Dugo zaboravljenu Ljetnu pozornicu Tuškanac, nakon četrdeset godina, otvorio je upravo Fantastic Zagreb Film Festival.

U šumi, desetak minuta od središta grada, mistične atmosfere i ugođaja kao stvorenog za uživanje u fantastičnim filmovima, Ljetna pozornica Tuškanac iz večeri u večer privlači vojsku filmofila na projekcije u predivnom prirodnom okruženju.

(FOTO: 2020 Fantastic Zagreb Film Festival)

S obzirom kako je ova pozornica prava oaza u prirodi, našim gledateljima omogućavamo gledanje svih projekcija sa njihovim psima, a svakome tko dovede psa dajemo ulaz na projekciju besplatno (1 pas – 1 čovjek)!

Ove godine uz Ljetnu pozornicu Tuškanac filmove jubilarnog 10. Fantastic Zagreb FF-a možete gledati i u Kinu Tuškanac.

Naša želja bila je da grad Zagreb dobije ne samo veliki žanrovski filmski festival već i prvi open air filmski festival te da kroz niz atraktivnih projekcija i događanja grad saživi s festivalom. Na taj način obogatili smo kulturnu i ljetnu turističku ponudu Zagreba, uz naglasak na fantastične otvorene lokacije.

Raspored projekcija možete pronaći na ovom LINKU.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar