Pariški Vogue samo je još jedan u nizu svjetski priznatih medija koji svojim čitateljima i pratiteljima Hrvatsku predstavljaju kao idealnu ljetnu destinaciju.

Ovaj poznati modni magazin na svom je Facebook profilu, kojeg prati više od 5 milijuna pratitelja, objavio fotografiju skakaonice na zadarskom bazenu Kolovare uz opis “Sunčano poslijepodne u Hrvatskoj zvuči idealno”.

Autor fotografije je poznati fotograf Cameron Hammond koji je nastanak ove idilične fotografije ovako opisao: “Mnogi me pitaju je li scena izrežirana. Supruga Rachel i ja prvi put smo posjetili Zadar i satima smo gledali djecu kako skaču u more. Rachel je otišla plivati i zaustavila se kako bi bolje pogledala skakaonicu, a ja sam ju taman uhvatio fotoaparatom”.

Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić zadovoljan je recentnim objavama o Hrvatskoj u prestižnim inozemnim medijima.

“Pozitivne objave iznimno pridonose imidžu naše zemlje kao sigurne destinacije i povećavaju vidljivosti Hrvatske na turističkoj karti svijeta. Nadamo se nastavku pozitivnih trendova, ali i dolasku gostiju u našu zemlju kada se za to steknu svi potrebni uvjeti”, komentirao je Staničić.

Podijeli sadržaj na društvenim mrežama!
Autor

Pričamo o fenomenima koje izazivaju ili uzrokuju urbane pojave u društvu, idejama koje prožimaju pop kulturu, tehnologiju, film, književnost, umjetnost, glazbu, dizajn...

Ostavi komentar